Unde poți să îți pui un implant dentar în București?


Implanturile dentare ne avantajează din punctul de vedere al sănătății, precum și în ceea ce privește aspectul fizic, mai mult decât ne putem da seama. Ele sunt cu siguranță cea mai bună opțiune atât ca formă, cât și ca funcție pentru a înlocui dinții lipsă.

Există beneficii pentru sănătate, precum și beneficii estetice și practice, pe care alte opțiuni de înlocuire a dinților pur și simplu nu le pot oferi. Prin urmare, pentru a putea să vă bucurați din nou de un zâmbet perfect, este necesar să vă gândiți din ce în ce mai serios la punerea unui implant dentar în București, chiar la clinica dentară Stoma Urgent.

Avem nevoie de dinții noștri pentru a mușca și a mesteca alimente. Deoarece protezele dentare nu exercită aceeași forță ca dinții adevărați, mâncatul devine din ce în ce mai dificil. Pacienții cu proteză totală sau parțială experimentează adesea disconfort în timpul mestecării, motiv pentru care este necesar să se apeleze la implanturile dentare, care arată și se simt ca dinții naturali. Implantul dentar este puternic și face față nevoii de mestecare. În plus, aceștia funcționează ca dinții adevărați.

Fructele cu coajă deasă, legumele crude, cerealele, guma de mestecat, nucile și semințele pot fi mestecate fără probleme. Nu există nicio limitare și nici nu este nevoie să pasați mâncarea, pentru că odată ce vă puneți un implant dentar nu mai există sensibilitate. De asemenea, pe măsură ce locul de intervenție chirurgicală s-a vindecat, o dietă sănătoasă poate revine în meniu. Astfel, iată doar câteva motive pentru care merită să alegeți să vă puneți un implant dentar în București, la Clinica Stoma Urgent.

Când există un spațiu creat de lipsa unui dinte, există un risc mult mai mare de formare a plăcii. Deci, gingiile pot deveni inflamate și dureroase, iar lăsate netratate se dezvoltă boala gingiilor. Un implant dentar are rolul de a umple acel gol rămas în urma unei extracții dentare.

De asemenea, dacă vă gândiți să vă puneți un implant dentar în București, la Clinica Stoma Urgent, trebuie să știți că efectul acestuia reduce suprafețele greu de curățat unde se pot acumula bacterii. Prin urmare, unul dintre beneficiile implanturilor dentare este că gingiile rămân mai sănătoase, reducând șansa de a continua degradarea dinților sănătoși.

Mai mult decât atât, oasele noastre au nevoie de stimulare pentru a se regenera. Dacă lipsește un dinte, atunci osul maxilarului începe să piardă din densitate și să se micșoreze. Implanturile dentare imită dinții naturali într-un mod în care alte înlocuiri dentare, cum ar fi protezele dentare și punțile, nu o fac.

Când este plasat un implant, osul maxilar crește în jurul său, ținându-l exact ca o rădăcină dentară adevărată. Acest proces se numește osteointegrare. Odată ce dintele de înlocuire este ferm și poate exercita presiune, funcționează pentru a preveni pierderea ulterioară a osului.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *