Esti in cautarea unor tricouri amuzante? Alege NaNaNa


Spre deosebire de tricourile clasice, proiectele de îmbrăcăminte personalizate sunt o modalitate excelentă de a-i face pe angajați să simtă că aparțin aceleiași echipe. Puteți alege modelul dorit de cămașă/tricou cu logo-ul pe care doriți să îl imprimați astfel încât toți angajații companiei dumneavoastră să poată purta haine personalizate la NaNaNa.

Tricourile personalizate pentru companii și angajații companiei pot veni sub mai multe forme, cu mâneci lungi sau scurte, guler scurt sau lung, bărbați sau femei. De asemenea, puteți alege dintre diferite tipuri de nasturi, precum și să personalizați culoarea cămășii, astfel încât să o puteți asorta cu culoarea siglei companiei dvs.

Tricourile pe care le poți personaliza la NaNaNa sunt din bumbac, care este ușor de îngrijit și se simte plăcut în contact cu pielea. Îmbrăcămintea personalizată de la NaNaNa este o modalitate grozavă de a face reclamă, angajații vor purta această cămașă la locul de muncă, iar atunci când fac cumpărături afară sau după plecarea de la serviciu, chiar și prin acest mic detaliu, poate fi văzută în multe ocazii care pot deschide noi oportunități pentru firmă.

De asemenea, pe lângă utilizarea tricourilor personalizate ca uniforme, poate fi util să ai și tricouri imprimate sau brodate pentru persoane din afara companiei și clienți la diferite tipuri de evenimente pe care le poți organiza în orice moment. De exemplu, tricourile cu logo pot fi folosite ca premii la tombolă, ca recompensă pentru cei mai fideli clienți sau ca un cadou de aniversare a companiei sau a angajatului. De asemenea, dacă sunt oferite gratuit pentru clienții vizați, acestea pot fi un bonus suplimentar în timpul promoțiilor și evenimentelor de fidelitate.

Cu alte cuvinte, orice vrei să personalizezi în NaNaNa este în favoarea ta, mai ales dacă ești managerul unei companii.

La NaNaNa, poți personaliza chiar și hanorace, bluze sau tricouri pentru copii. Avem o mare varietate de modele de tricouri funny, care merită văzute. Pentru a imprima articole de îmbrăcăminte NaNaNa, folosim tehnologia de imprimare cu jet de cerneală color direct pe textile (direct la îmbrăcăminte). Cernelurile pe baza de apa patrund bine in fibrele textile, mentinand finetea materialului si oferindu-i rezistenta in timp. Detaliile pot fi printate cat mai fin, indiferent de numarul de culori.

De asemenea, pentru a te bucura cât mai mult timp de produse, este necesar să ții cont de faptul că acestea trebuie spălate cu capul în jos, la cea mai mică viteză de centrifugare, fără prea mult detergent, iar la călcat este necesar să acordați atenție nivelului de temperatură care trebuie să fie cat mai scăzut posibil.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *