Thailanda, țara zâmbetului, își așteaptă turiștii și în 2022Thailanda a devenit una dintre cele mai vizitate destinații turistice din lume. Care ar putea fi motivele pentru care oamenilor le place să călătorească către această destinație exotică? Ar putea fi plajele liniștite, bucătăria exotică, templele și peisajele magnifice, istoria plină de culoare sau siturile culturale și arheologice. Cert este că cererile pentru un sejur în Thailanda au început să fie din ce în ce mai mari, iar Roju are oferte foarte bune pentru doritorii anului 2022.

Thailanda oferă o multitudine de insule paradisiace în care să puteți alege să vă petreceți zile prețioase, pline de soare, căldură și relaxare. Este destinația perfectă pentru a vă bucura de soarele cald, combinând în același timp oportunitatea de a experimenta o cultură diferită. Se mândrește cu orașe pe plajă de clasă mondială, cum ar fi Koh Pha Ngan, Koh Samui, Krabi, Phuket și Insula Phi Phi. Fie că alegi să rămâi într-un singur loc într-o evadare pe plaja thailandeză sau mergi pe insulă, ambele sunt variante care în mod sigur te vor face să te simți excelent.This image has an empty alt attribute; its file name is Thailand-Travel-Industry2.jpgUn sejur în Thailanda îți va aduce mai multe zâmbete. Thailanda este cunoscută ca țara zâmbetului, iar toți vizitatorii sunt primiți aici cu căldură. Localnicii thailandezi sunt calzi și blânzi și extrem de respectuoși cu oaspeții lor. Ospitalitatea lor este considerată a fi de clasă mondială, pentru că fiecare sejur în Thailanda te face să te simți grozav.

Atunci când vorbim despre un sejur în Thailanda ne referim și la tot felul de mâncăruri proaspăt preparate, cu ingrediente puternice și aromate, condimentate. Gustul variază de la o regiune la alta. Unele dintre cele mai picante și mai aromate alimente din Thailanda pot fi consumate la tarabele de pe marginea drumului. Mâncarea fierbinte și picantă poate fi preparată într-o secundă de vânzătorii ambulanți și vorbim aici de alimente cu lămâie proaspătă, frunze de tei kaffir și galangal. Un tur al celor mai bune tarabe cu mâncare din Bangkok cu un ghid expert este ceva pe care îl recomandăm întotdeauna pentru calitatea felurilor de mâncare și atmosfera energică. De asemenea, bucătăria thailandeză apetisantă și autentică poate fi găsită în cele mai splendide restaurante din Bangkok.

Bucurați-vă de unele dintre experiențele culinare autentice pe care un sejur în Thailanda le are de oferit!

Pe de altă parte, Thailanda este plină de statuile lui Buddha. Acestea vin în toate dimensiunile și sunt făcute din piatră, metal sau smaralde. Există peste 40.000 de temple budiste în țară și fiecare are caracterul său unic. Puteți explora unele dintre cele mai bune temple din Thailanda, precum și țările din jur.

În mod sigur, un sejur în Thailanda vă va schimba total percepția despre călătorii, dar și despre oameni. Reprezintă o experiență care vă va marca în cel mai frumos mod posibil.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *