Când trebuie să cauți o ofertă last minute spre Egipt?


După 2020, anul pandemiei de COVID-19, foarte mulți pasionați de vacanțe au început să caute alternative, în așa fel încât dorința de a călătorii să nu se stingă. Altfel spus, așa a luat „naștere” sau, mai bine spus, avânt, goana după oferte last minute spre Egipt. În acest sens, am putea fi curioși să aflăm de ce atât de mulți turiști români, și nu numai, se grăbesc să capete oferte last minute către Egipt. Iată câteva motive plauzibile!

NILUL, IZVORUL VIEȚII

Dacă ajungeți în Egipt, îmbarcați-vă într-o croazieră atemporală pe marele râu Nil. Karnak, Edfu, Kom Ombo, Philae, acestea sunt doar câteva dintre principalele situri pe care le veți descoperi în Egiptului antic. Navigarea pe Nil vă va permite să vă pierdeți în inima peisajului egiptean, să-i întâlniți pe țăranii care cultivă pe malurile sale și să experimentați trăiri cu totul noi.

CIVILIZAȚII MILENARE

Faraonică, greacă, romană sau musulmană, Egiptul este bogat în rămășițele civilizațiilor succesive care l-au format. De la Cairo la Alexandria, de la Luxor la Aswan, te așteaptă milenii de istorie care au lăsat ceva frumos în urmă.

O ȚARĂ SIGURĂ ȘI PAȘNICĂ

În ciuda contextului geopolitic actual și a efectelor sale mediatice negative, în ciuda preconcepțiilor, Egiptul rămâne o destinație fără riscuri majore de securitate. În afară de zonele clar identificate, călătoriți acolo în deplină liniște, fără niciun fel de reținere și alegeți oferte last minute către Egipt în orice sezon. Un alt avantaj considerabil al acestei situații nefericite pentru o țară în care activitatea a 30% din populației depinde de turism sunt obiectivele turistice ale Văii Nilului, care nu sunt foarte frecventate astăzi. Merită să ajungeți aici!

MAREA ROȘIE

Cu plajele sale paradisiace și unele dintre cele mai frumoase plaje ale mării de pe planetă, Marea Roșie este destinația ideală pentru un sejur relaxant, înot și scufundări cu prietenii sau familia.

Egiptul are în principal două anotimpuri: iarnă și vară. Iarna începe în noiembrie și durează până în aprilie, iar vara începe în mai și durează până în octombrie. Vara în Egipt este uscată și poate fi arzătoare în anumite momente ale zilei, prin urmare, această perioadă a anului este considerată extrasezon pentru turism.

Totuși, chiar și cu căldura uscată a deșertului, călătoria în Egipt vara nu ar trebui să fie exclusă. În timp ce clima poate fi mai blândă în timpul iernii, există câteva beneficii clare de a vizita Egiptul în timpul verii. Unul din motivele pentru care ar trebui să luați în considerare o ofertă last minute către Egipt în lunile de vară este că în acest anotimp prea puțini sunt turiștii care aleg să vină aici, tocmai din cauza faptului că este mult prea cald. Acest lucru aduce prețuri foarte bune pentru ofertele de vacanță și foarte puțină aglomerație.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *