Evacuări electronice THOR – soluții optime pentru mașina ta


Te întrebi ce este acela un sistem de evacuare activ? Mai simplu spus, este un sistem care schimbă sunetul esapamentului la nivelul unei mașini. În plus, poate avea mai multe moduri, permițându-ți să dai sistemului de evacuare un efect de acustică sportivă fără a instala un flux direct sau a face alte modificări la toba de eșapament. Este de remarcat faptul că pe unele modele din fabrică sunt instalate evacuari active cu acustică variabilă, cum ar fi BMW Seria M (sunet activ).

Evacuare electronică THOR

Vrei ca mașina ta să toarcă ca un adevărat V8? Intră pe artforcars.ro și spune-le că ai nevoie de revoluționarul sistem electronic de evacuare THOR. O carcasă metalică simplă cu super difuzoare, un modul electronic și o aplicație mobilă își vor transforma mașina într-o furie cu sunet legendar.

În mod normal, dispozitivele de genul acesta sunt instalate pe propulsoarele diesel, deoarece producătorii izolează motorul pe cât de mult se poate, iar astfel de elemente sunt instalate în sistemul de evacuare pentru a minimiza efectele acustice în timpul funcționării motorului cu ardere internă. Există mulți proprietari de vehicule cărora nu le place o mașină silențioasă.

Sistemul de evacuare electronică THOR este prezentat sub forma a două componente sferice din aliaj de inox-titaniu, dotate cu niște super difuzoare în interior. Se pare că este compatibilă cu toate generațiile moderne care funcționează prin rețeaua CAN-BUS (după 2005). Pentru ca sistemul THOR să își poată sincroniza sunetul în funcție de pornire, relanti, turație și sarcină, informațiile primite prin rețeaua CAN a vehiculului sunt absolut necesare.

ArtForCars – cel mai bun atelier de detailing auto

Dacă vrei să te convingi de calitatea evacuarilor electronice THOR, fă-ți o programare și vizitează cel mai bun atelier de detailing auto din București. La ArtForCars, beneficiezi de servicii complete și profesionale, de la curățare și igienizare, la tot ai  nevoie pentru a porni la drum, știind că vei avea o experiență grozavă la volan. Gama de servicii reprezintă, de asemenea, un alt criteriu extrem de important în luarea deciziilor. Alege întotdeauna o firmă care are ce să-ți ofere constant.

De asemenea, personalul specializat și amabilitatea din comunicare reprezintă sunt două caracteristici esențiale pe care un atelier bun trebuie să le îndeplinească. Cu cât există mai mulți experți care știu să lucreze cu clienții, cu atât nivelul de profitabilitate va crește.

ArtForCars ofere explicații și îndrumări în cel mai elegant mod, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care se bucură de o așa popularitate. Alege firme care folosesc întotdeauna cele mai bune produse și echipamente moderne, pentru că doar așa noul aspect al mașinii tale îți va depăși așteptările create.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *