Tot ce trebuie sa stii despre broderie


Versatilitatea broderiei asigură că va continua să fie solicitată și în viitor. Cu alte cuvinte, broderia este o metodă minunată de a face hainele noastre sa fie personalizate și mai speciale. Așadar, dacă aveți nevoie de servicii de broderie, puteti apela oricand la Limarom Masini de Brodat, unde tehnicile de ultimă generație vă vor termina comenzile în cel mai scurt timp. Afla totul despre o masina de brodat computerizata la pret mic si poti lua imediat o decizie inspirata!

Mașinile de brodat Limarom pot asista la personalizarea uniformelor, echipamentelor de lucru, textilelor promoționale și a altor textile cu logo. Broderia industrială este practica de a reproduce un logo sau un text folosind o mașină de brodat pe un număr mare de piese individuale. Când majoritatea oamenilor se gândesc la broderie, își imaginează cusături delicate de mână.

Ca sa clarificam, prin broderie „computerizata” ne referim la lucrari de ac realizate in intregime de un calculator. Cu ajutorul software-ului mașinii de brodat, o imagine simplă poate fi transformată într-un design brodat.

Totul se face pe baza unui sablon, iar acest fișier este folosit pentru a direcționa computerul asupra modului de executare a comenzii. Învârtirea unor noi bobine de fir pe mașină este adesea necesară pentru reproducerea anumitor nuanțe. Un spectru imens de culori și texturi poate fi găsit printre fire. Un alt plus de a avea o multitudine de ace este că puteți decora cu fiecare nuanță a spectrului. Cu cât există mai multă semnificație, cu atât mai multe culori de fir care pot fi utilizate pentru a broda modele complexe. Așadar, pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră, vă oferim servicii de broderie logo într-o gamă largă de culori.

În cele din urmă, se folosește un cadru pentru a fixa îmbrăcămintea pe mașina de brodat, asigurându-vă că nu se va clinti. Acul se poate deforma sau chiar rupt dacă se mișcă. Configurațiile cu un singur capete sau cu mai multe capete sunt, de asemenea, posibile în lumea mașinilor de brodat. După ce au fost selectate toate opțiunile, programul de broderie poate fi lansat, iar mașina va începe să coase. Dimensiunea și complexitatea designului vor determina câte cusături sunt necesare pentru broderie. Prin urmare, aceste criterii vor determina de cât timp și bani sunt necesari pentru realizarea unei broderii. Chiar dacă acul se face mecanic, prezența operatorului este totuși necesară și extrem de benefică. Când broderia este programată incorect, calitatea are de suferit.

Puteți comanda cu ușurință broderii pentru orice scop cu ajutorul mașinilor de rulare Limarom, fie că aveți nevoie de ele pentru a crea uniforme de personal sau pentru a personaliza o varietate largă de haine și țesături.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *